Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Zobozdravnik Maribor – čiščenje zobnega kamna

Nedavno nazaj sem iskala zobozdravnika v Mariboru, saj sem želela poskrbeti za čiščenje zobnega kamna. Naletela sem na Dental Rogaška, zobno ordinacijo v Mariboru, kjer me je zobozdravnik toplo sprejel in me seznanil z vsemi informacijami glede zobnega kamna, nato pa je poskrbel za učinkovito čiščenje zobnega kamna. V kolikor tudi vi iščete primernega zobozdravnika v Mariboru je omenjen naslov zagotovo mesto, katero se vam ga splača preveriti. Zobozdravnik v omenjeni zobni ordinaciji v Mariboru vam nudi kvalitetne zobozdravstvene storitve, ki bodo poskrbele za zdravje vaših zob in s tem tudi za zdravje vašega celotnega telesa.

Čiščenje zobnega kamna je zagotovo nekaj, zaradi česar bi morali enkrat letno obiskati svojega zobozdravnika, pa  naj bo to v Mariboru ali kjerkoli drugje. Za čiščenje zobnega kamna in poliranja vseh zob sem v omenjeni ordinaciji v Mariboru sama odštela 50€. Poseg, ki ga je opravil zobozdravnik je zajemal pregled vseh zob, odstranitev zobnega kamna z ultrazvokom, pregled dlesni in poliranje zob. Celoten postopek čiščenja zobnega kamna pa je trajal 45 minut.

Če vas skrbi zdravje vaših zob, potem vam priporočam, da obiščete zobozdravnika in poskrbite za čiščenje zobnega kamna, saj zobni kamen vsebuje ogromno število bakterij, katere bodo napadle vašo sklenino in dlesni ter tako pripeljale še do več težav. Obiščite vam najbližjega zobozdravnika in odstranite zobni kamen ter poskrbite za svoje zdravje. Več informacij o zobozdravstvenih storitvah zobne ordinacije v Mariboru pa lahko najdete na njihovi spletni strani. Naj za vas poskrbijo najboljši zobozdravniki.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU