Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Za kakovostno ogrevanje kabine vašega vozila

Vsaka vaša vožnja naj bi bila čim bolj udobna, prijetna in varna. To pa je vsekakor odvisno od številnih dejavnikov. Tudi pozimi, ko vas lahko presenetijo ekstremno nizke temperature, si vsekakor želite take vožnje. Vendar pa je zelo veliko odvisno tudi od vas samih. Za ogrevanje kabine vašega vozila morate imeti dovolj hladilne tekočine, termostat in grelec ter hladilni sistem, ki ne sme puščati.

V današnjem prispevku vam bomo zaupali, zakaj je termostat za avto nepogrešljiv in kako deluje. Izvedeli boste tudi, kaj vse se vam lahko pripeti, če omenjena naprava ne deluje. Ker si tega verjetno ne boste želeli, boste v svojem prevoznem sredstvu vedno poskrbeli tudi za povsem delujoč termostat.

Termostat za dobro gretje

V prvi vrsti je v zimskem času potrebno, da poskrbite, da bo motor vašega vozila držal konstantno temperaturo. To je odvisno predvsem od termostata. Ta bo z odpiranjem in zapiranjem ventila poskrbel za pretok vode. Posledično bo poskrbel tudi za delovno temperaturo prostora. Če bo ob okvari ostal odprt, se bo motor vozila segreval zelo počasi. V nadaljevanju bo imel velike težave z ohranjanjem primerne temperature. Če pa bo zaprt, pa se bo motor vašega vozila pregreval.

Avtomobilski termostat pri večini vozil deluje tako, da vzdržuje delovno temperaturo motorja pri temperaturi 91 stopinj Celzija. Če to temperaturo preseže, se vključi prisilno hlajenje prostora. In če ne deluje pravilno, se lahko pripeti, da se ventilator ne bo zagnal. To lahko povzroči pregrevanje motorja. Še dobro, da je termostat za avto cenovno ugoden izdelek in za svojo zamenjavo ne zahteva veliko časa.

Oglejte si ponudbo termostata na priljubljenem spletnem mestu

Zagotovo ste že kdaj nakupovali v spletni trgovini Silux. V njej lahko izbirate med različnimi termostati, ki so vrhunske narave, saj veljajo za produkte priznanih proizvajalcev. Če se na te izdelke ne spoznate ravno najbolje, naj vam pri nakupu pomagajo znanci, ki se na to področje dobro spoznajo. Lahko pa se s pomočjo spletne pošte ali elektronske pošte obrnete na spletne prodajalce, ki vas bodo ob tej priložnosti zagotovo povabili tudi v svoje fizične prostore, kjer si boste vse ponujene izdelke lahko ogledali tudi v živo.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU