Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Vse potrebno za kakovostno projekcijo

Sodobni projektorji so nadvse uporabni in zelo vsestranski. Prav zato je tudi izposoja projektorjev dokaj priljubljena, predvsem seveda pri tistih, ki potrebujejo projekcijsko opremo pri organizaciji prireditev. A pogosto si projektor izposodimo tudi za zasebne dogodke in celo za privatne filmske večere. Dobro pa je vedeti, da izposoja projektorjev še ne pokriva vseh potreb, ki se izkažejo pri projekciji. Treba je poskrbeti še za dodatno opremo in nekatere druge malenkosti, ki zares pričarajo izvrstno izkušnjo. Izstopa na primer najem projekcijskega platna, brez katerega ne bo šlo, ter izposoja kablov in druge nujne opreme.

Projekcijsko platno

Morda bi se komu zdelo, da najem projekcijskega platna v resnici ni tako ključen korak pri zagotavljanju kakovostne projekcije. Nenazadnje projektor deluje tudi na steni ali na ravni zavesi. A tisti, ki so učinek primerjali in poznajo različne lastnosti slike na različnih površinah, bodo hitro odgovorili, da temu ni tako. Še posebej je razlika opazna v prostorih, kjer pogoji za projekcijo niso optimalni. Najem projekcijskega platna omogoča, da iz projektorja in okoliščin iztisnemo kar največ, kar je mogoče. Slika bo na ta način optimalna – čeprav bi mogoče projekcija res uspela tudi brez platna, je to za pravo kakovost slike pač nepogrešljivo.

Dodatna oprema

V večini primerov izposoja projektorjev že vključuje tudi nujno dodatno opremo. Projektor mora imeti vsaj napajalni kabel ter video kabel za povezavo z računalnikom oziroma drugim medijem. Dobro je, da je pri tem na voljo več kablov. Ne smemo pa pozabiti še na detajle – na primer zavese za zatemnitev prostora.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU