Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Vrtavkasta brana se uporablja za poravnavo in drobljenje tal

Vrtavkasta brana je le eden od mnogih kmetijskih orodij oziroma strojev, ki kmetovalcem olajša delo pri obdelovanju površin. Gre za traktorski priključek, ki je namenjen pripravi tal pred samo setvijo. Vrtavkasta brana je primerna za težko zemljo, ki jo temeljito zdrobi in poravna v brazde, ter jo na ta način pripravi za setev.

Vrtavkasta brana je na voljo v vseh specializiranih trgovinah s kmetijsko mehanizacijo. Široko ponudbo pa lahko pogledamo tudi v različnih spletnih trgovinah, kjer zasledimo tudi različne cene vrtavkaste brane. Rabljene vrtavkaste brane so prav tako na voljo vsem kmetovalcem, ki jim nakup nove predstavlja prevelik finančni zalogaj.

Glede na to kako veliko površino obdelujemo, uporabimo lahko vrtavkasto brano za večje in manjše traktorje. Vrtavkasta brana doseže najboljši učinek ko je zemlja srednje vlažna, na drugi strani pa na preveč mokri in suhi zemlji lahko naredi več škode kot koristi

Kardani za traktorje in ostale kmetijske stroje

Kdor se ukvarja s kmetijstvom zagotovo ve čemu se uporabljajo kardani. Kardan oziroma kardanska gred je mehansko ogrodje, ki je nujno potrebno, da lahko na traktor priključimo ustrezen priključek, ki ga v danem trenutku potrebujemo.

V prodajnem programu različnih specializiranih trgovin zasledimo standardne in širokokotne kardanske gredi. Glede na potrebe uporabnikov so na voljo različne velikosti, dolžine in varnostni elementi. Kardani omogočajo uporabniku enostaven priklop in odklop traktorskega priključka s traktorjem, ergonomsko ohišje pa uporabniku nudi več udobja pri delu. V ta namen je na koncu vsake kardanske gredi fleksibilna zaščitna kapa, ki omogoča lažje priklapljanje in odklapljanje kardanske gredi na traktor. Kardanski zglob, ki je na koncu gredi omogoča, da lahko traktorski priključek priklopimo na traktor pod željenim kotom.

Kardanske gredi omogočajo uporabnikom, da je vzdrževanje enostavno. Na življenjsko dobo kardanske gredi vpliva predvsem vzdrževanje kardanske gredi, ki je pogojena z brezhibnim delovanjem ležajev kardanskega zgloba.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU