Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Vrhunska oprema potrebuje vzdrževanje

Oprema za čiščenje je običajno namenjena redni uporabi skozi dolga leta. Še posebej vrhunski pripomočki, ki jih uporabljajo profesionalni uporabniki, so dobro prilagojeni temu namenu – zanesljivo lahko delujejo tudi po osem ur na dan, ne da bi nas pustili na cedilu. Ker pa gre za napredne in kompleksne naprave, ki so stalno izpostavljene različnim obremenitvam, se vseeno lahko hitro pripeti kakšna nevšečnost, če za opremo ne skrbimo dobro. Tudi najboljši industrijski sesalecne bo mogel delovati v nedogled, če mu ne namenimo zadostne pozornosti.

Industrijski sesalec je dober primer naprave, ki je prilagojena stalni uporabi. To pa pomeni, da bo treba vzdrževanju in servisiranju nameniti še toliko več pozornosti. Naprava je pri profesionalnih uporabnikih v uporabi vsakodnevno, lahko tudi po osem ur in več. Industrijski sesalec je v tem času podvržen različnim preizkušnjam, v vsakem trenutku pa od njega pričakujemo brezhibno delovanje. Enako velja za drugo opremo, recimo še za visokotlačni čistilec – servis je torej nujen za vse napredne naprave, ki jih želimo uporabljati redno in dlje časa.

Za domači visokotlačni čistilec servis morda ni tako ključnega pomena. Napravo uporabljamo le občasno, poleg tega niti ni velike panike, če se pri delu kdaj pa kdaj zatakne. Še vedno je seveda pametno dobro skrbeti za opremo, ki jo nameravamo uporabljati dlje časa – čeprav za domači visokotlačni čistilec servis morda ni potreben, bi verjetno še vedno radi zagotovili kar se da dolgo življenjsko dobo te naprave. Drugače je pri naprednih izdelkih iz profesionalnega programa, te naprave zahtevajo redno vzdrževanje in servisiranje, običajno se za to dogovorimo s pooblaščenim serviserjem. Zelo pomembno je, da že v izhodišču izberemo kakovostne izdelke, veliko pa na zadovoljstvo na tem področju vplivajo tudi znamke. Nekateri proizvajalci ponujajo več, drugi manj – pri možnostih vzdrževanja in servisiranja je to lahko še posebej očitno.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU