Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Ročna avtopralnica

  Ročna avtopralnica velja za nekoliko bolj 'premijsko' čiščenje vozila. Seveda je ročno pranje praviloma dražje od avtomatskega, vendar naj bi bilo tudi bolj kvalitetno in naj ne bi povzročalo poškodb na laku. V primeru, da vaše vozilo perete približno enkrat na dva tedna, naj bi to skupaj zneslo nekje med 25 in 30 pranj na leto, kar pri pranju v ročni avtopralnici pomeni nekje med 50 in 100€ večji letni strošek za pranje vozila.

  Če bi mogoče raje vaše vozilo peljali v avtomatsko avtopralnico, si oglejte seznam, na katerem so tudi avtomatske avtopralnice.

  V avtopralnicah velikokrat nudijo tudi notranje čiščenje vozila, najbolje pa, da se o tem pozanimate pri posameznem ponudniku.

  MENU