Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Kemično čiščenje avtomobila

  Kemično čiščenje se od globinskega razlikuje predvsem po uporabi čistil, saj se tu uporablja kemično čistilo, ki odstrani vse še tako trdovratne madeže in smrad. Priporočamo, da kemično čiščenje avtomobila opravite v nekoliko toplejših in suhih dnevih, saj boste na ta način hitreje in bolje posušili notranjost. V fazi sušenja vozila le tega ne izpostavljajte direktnemu soncu, ampak ga raje sušite nekje v senci, npr. pod nadstreškom ali v odprti garaži. Sušenje lahko traja kakšen dan ali dva, odvisno od vremenskih razmer. Več o tem vam bodo povedali posamezni izvajalci.

  Praviloma je kemično čiščenje nekoliko dražje od globinskega, tako da če vaše vozilo ni tako zelo umazano, si oglejte tudi ponudnike za globinsko čiščenje avtomobila.

  Očistite vaš avtomobil ali drugo vozilo še danes.

  MENU