Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Globinsko čiščenje avtomobila

  Ja notranjost vašega vozila potrebna temeljitega čiščenja? Poiščite ponudnika, ki bo opravil globinsko čiščenje avtomobila namesto vas. Ponudnike si lahko ogledate tudi glede na posamezne regije in s tem prihranite nekaj časa pri iskanju, saj verjetno iščete čiščenje vozila v vaši bližini.

  Če je notranjost vozila zelo umazana in so v vozilu vidne sledi kajenja, politih tekočin in podobnega, boste najverjetneje potrebovali kemično čiščenje avtomobila ali kateregakoli drugega vozila.

  MENU