Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Vakumsko pakiranje za podaljševanje življenjske dobe izdelka

Zagotovo smo se že vsi kdaj srečali z vakumskim pakiranjem. Če ne drugje, pa doma v kuhinji. Pri tem smo nujno potrebovali tudi vrečke za tovrstno pakiranje in tudi primeren stroj. Vsekakor pa vakumsko pakiranje ni prisotno samo v domačih gospodinjstvih, temveč tudi drugje. Zelo pogosto se z njim lahko srečujemo tudi v večjih industrijskih obratih.

Za vakumsko pakiranje, ki poteka v večjih industrijskih obratih, se seveda potrebuje druga vrsta naprav, pripomočkov in tudi strojev, ki so pogosto veliko večjih dimenzij. Ne glede na to, kje bomo vakumsko pakirali, pa lahko prav vse za vakumsko pakiranje dobimo na enem mestu, in sicer v zelo priljubljeni in pogosto obiskani spletni trgovini. Na tem mestu tako lahko najdemo zelo široko in tudi bogato ponudbo vseh vrst aparatov za pakiranje, ki se med seboj ne razlikujejo samo na prvi pogled, na primer po velikosti, temveč tudi po različnih funkcijah.

Etiketirka je zelo koristna naprava

Če imamo doma podjetje in proizvajamo izdelke, ki jih postavljamo tudi na podajne police svoje ali katere koli druge trgovine, potem moramo svoje izdelke pred prodajo nujno opremiti z etiketo, ki je določena tudi po zakonu. Etikete za nas lahko naredijo tudi druga podjetja. Vemo pa, da so lahko tovrstne storitve tudi drage in da se nam bolj splača, če etikete izdelujemo kar sami in jih prav tako sami nameščamo na izdelke. Pri tem pa vsekakor potrebujemo napravo, ki se imenuje etiketirka.

Etiketirka nam bo omogočila, da lahko etiketo na zelo hiter način pričvrstimo na izdelek. Poleg tega ne bomo pri tem naredili prav nobene napake, ki bi lahko vplivala tudi na končni izgled izdelka. Na trgu lahko izbiramo med številnimi vrstami etiketirk. Vemo, da so izdelki, ki jih bomo postavili na prodajne police, različnih oblik, in glede na to, se med seboj razlikujejo tudi etiketirke.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU