Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Tudi sodobne hiše so lahko lesene

Les je bil skozi celotno zgodovino človeštva en izmed ključnih gradbenih materialov. Resda je vedno imel konkurenco v kamnu, glini in drugih naravnih materialih ter nato v betonu, jeklu, steklu in podobnih rešitvah, je bil vedno pri roki gradbincem z vsega sveta. Danes, ko smo vajeni videvati steklene stolpnice, pa na drugi strani zelo cveti tudi gradnja lesenih hiš! Lesene brunarice so nadvse priljubljene, pa tudi druge lesene konstrukcije se še vedno zelo uporabljajo. Za lepljen les cenik izdaja, da je en izmed razlogov v ugodni ceni, kar pa gotovo ni edina privlačna lastnost lesene hiše.

Les zagotavlja čudovit izgled

Če ciljate na estetiko in eleganco, z lesom preprosto ne morete zgrešiti. Lesene brunarice z edinstveno podobo nikakor ne morejo pokvariti svoje okolice, temveč se čudovito zlijejo z naravo. V vsakem okolju bo lesena zgradba izstopala z zanimivim videzom. Tudi, če hiša pravzaprav sploh ni okrašena! Že gradbeni elementi iz lesa, na primer ostrešja, tramovi in podobno, dodajo poseben čar, zaradi katerih so priljubljene tudi lesene skeletne konstrukcije v zgradbah, ki sicer niso narejene iz lesa.

Enostavno, hitro, poceni in kvalitetno

Lesene brunarice prinašajo skoraj vse, kar iščemo pri gradnji hiše. Les je dostopen material, ki ga ni težko oblikovati, poleg tega je za lepljen les cenik bistveno ugodnejši od nekaterih alternativ. Kakovosten lepljen les bo brez težav izpolnil vlogo nosilnih elementov, saj je vzdržljiv in odporen, zagotavlja odlično stabilnost končani zgradbi. Težko bi izpostavili eno samo odliko – naj odlikuje lepljen les cenik, vzdržljivost, enostavnost ali podoba, kombinacija je nedvomno zelo privlačna!

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU