Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Trženje

Kaj je največja prednost našega portala? 

Največja prednost portala je, da ga obiskujejo predvsem uporabniki, ki iščejo vaše storitve, kar lahko prinese zelo veliko stopnjo naročil oz. konverzij.

Vaše podjetje preko našega portala tržimo na več različnih načinov:

 • če nimate svoje spletne strani, je naš portal odličen za to, saj se lahko predstavite na svoji podstrani
 • našli vas bodo uporabniki, ki na spletu iščejo čiščenje, čistilne servise, čistilnice, avtopralnice itd.
 • vašo predstavitev in kontaktne podatke bodo našli tudi vsi, ki vas že poznajo, a nimajo vaših kontaktnih podatkov

Kasneje vam bomo ponudili še dodatne možnosti za trženje vašega podjetja, s katerimi se boste še bolje predstavili še širši publiki.

Kaj želimo ponuditi v prihodnje?

Naš prvi cilj je priti na prva mesta v iskalnikih, tako da bomo na portal pripeljali čim več uporabnikov, ki iščejo vaše storitve. To bo naša velika prednost pred ostalimi portali, ki podjetjem zaračunavajo visoke zneske, obiskovalcev pa praktično nimajo.

Izkoristite brezplačni vpis podjetja še danes!

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU