Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Čiščenje tkanin

  Iščete pralnico, kemično čistilnico, čiščenje sedežnih garnitur, preprog in ostalih tkanin? Prišli ste na pravo mesto.

  Če iščete čiščenje tkanin na splošno, se nahajate v pravi kategoriji, seznam pa lahko izboljšate še z iskanjem glede na vašo regijo. Na ta način boste hitreje prišli do pravega ponudnika.

  V primeru, da vas zanima čiščenje določene tkanine, vam priporočamo, da si ogledate eno izmed kategorij: pralnica, kemična čistilnica, čiščenje preprog ali čiščenje sedežnih garnitur. Seveda lahko tudi v teh kategorijah vaše iskanje izboljšate z izbiro vaše regije.

  MENU