Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Pralnica

  Potrebujete pralnico, kjer bi oprali vaša oblačila in ostale tkanine? Oglejte si seznam pralnic v Sloveniji, za še bolj natančno iskanje, pa izberite še vašo regijo, saj se vam bodo v tem primeru prikazale le pralnice v vaši bližini.

  V primeru, da iščete kemično čistilnico si raje oglejte ponudnike v kategoriji Kemične čistilnice.

  Mogoče ste na to stran naleteli tudi v primeru, da iščete avtopralnico. Brez problema, oglejte si avtopralnice in ročne avtopralnice.

  Veliko sreče pri iskanju vam želi ekipa Čistilec.

  MENU