Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Globinsko čiščenje sedežnih garnitur

  Čiščenje sedežne garniture ali ostalega oblazinjenega pohištva je lahko zelo komplicirano, sploh če ne veste kako bi se čiščenja lotili. Problem je, ker velikokrat niti ne vemo katera čistila in kakšen način čiščenja lahko uporabimo, da pri tem ne bi poškodovali sedežne garniture. Zakaj torej ne bi raje poiskali izkušenega čistilca, ki bi delo opravil namesto vas?

  Oglejte si seznam ponudnikov globinskega čiščenja sedežnih garnitur, pozanimajte pa se tudi ali lahko čistilec pride vaše oblazinjeno pohištvo očistiti na vaš dom, saj boste s tem prihranili stroške prevoza. Ponudnike smo razdelili tudi na regije, tako da boste zlahka našli vam najbližjega.

  Oglejte si čistilce sedežnih garnitur v Ljubljani, Mariboru, Celju, Kranju, Novi Gorici, Kopru, Novem mestu in Murski Soboti.

  Pa veliko sreče pri iskanju!

  MENU