Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Tekalne steze SOLE

SOLE tekalne steze so primerne za predane tekače, ki iščejo kakovostno napravo za uporabo doma. SOLE je našel popolno ravnovesje med domačimi potrebami in ceno. Tekalne steze so zaradi nižje cene primerna za splošno javnost in tako ta oprema ni namenjena za uporabo v fitnes centrih, kjer se običajno največ uporabljajo.

Cene SOLE tekalnih stez so odvisne od več dejavnikov. Če ujamete pravi trenutek prodaje in razprodaje, lahko stezo dobite po ceni med 900$ in 3,000$. SOLE tako spada v srednji cenovni razred tekalnih stez. Kar boste za to srednjo ceno prejeli pa je izjemna, visoka kakovost.

SOLE tekalne steze so ena izmed najboljše opreme, ki jo boste prejeli za svoj denar. Prav tako vključujejo več odličnih lastnosti, ki jih bo vzljubil tudi resen ljubitelj fitnesa.

Večina SOLE tekalnih stez ima podobne, odlične lastnosti – tu je naštetih več, ki jih lahko najdete pri vseh modelih. Kljub temu pa pred nakupom pri posameznem modelu preverite posamezne lastnosti.

SOLE tekalne steze se ponašajo z ekstra široko platformo za tek. Na primer: SOLE F63 ima tekalno območje velikosti 20” X 60”. To je večji predel, kot pri večini tekalnih stez, kar omogoča brezskrben tek. Nekateri drugi modeli pa imajo celo večjo površino. Če potrebujete vstopno ali profesionalno tekalno stezo, potem je Sole kakovostna naložba za vaš dom. SOLE ob dodatnem plačilu prav tako nudi možnosti podaljšane garancije.

Prijeten bonus SOLE garancije je, da je le ta popolno prenosljiva. To pomeni, da jo lahko prenesete v primeru prodaje steze. Mogoči kupci bodo tako mnogo bolj dovzetni za nakup.

Kje kupiti tekalne steze SOLE?

Dve dobri možnosti za nakup sta neposredno od proizvajalca ali na Amazon.com. Obe spletni strani nudita brezplačno dostavo in garancija za vračilo denarja tako, da z nakupom ne morete zgrešiti. Prav tako nudijo najboljše cene. Pri nekaterih modelih Amazon ob dodatnem plačilu prav tako nudi montažo na domu. To je lahko odlično za tiste, ki jih sama sestava steze povzroča težave.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU