Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Storitve dobrega kovinarja

Vedno je dobro imeti kontakt zanesljivega obdelovalca kovin. To seveda velja za tiste, ki se pogosto soočajo s potrebo po izdelavi raznih kovinskih elementov, gotovo pa se vsaj občasno skoraj vsakomur zgodi, da bi jim prišel prav kakšen po meri izdelan kovinski kos. Zanesljivi mojstri s tega področja pa zmorejo veliko več kot le občasno izdelavo kakšnega kosa.

Izdelava kovinskih konstrukcij

Med najpomembnejše izdelke kovinarskih mojstrov vsekakor sodijo kovinske konstrukcije. Te so zelo vsestranske strukture, ki običajno tvorijo ključno nosilno okostje zgradbe. Včasih že same kovinske konstrukcije predstavljajo celotno strukturo – na primer pri nadstreških, garažah ali kakšnih drugih namenskih objektih. Jasno je torej, da izdelave kovinskih konstrukcij ne smemo prepustiti naključju, temveč je pametno to opravilo zaupati le izkušenim mojstrom. Prav od konstrukcije je namreč na dolgi rok odvisna stabilnost in vzdržljivost zgradbe – če je nosilnost skozi življenjsko dobo ogrožena, se lahko zgodi prava katastrofa. Izdelava kovinskih konstrukcij je v ponudbi mnogih kovinarskih mojstrov, treba pa je izbrati takšnega, ki je zanesljiv in kvaliteten.

Izdelava izdelkov po meri

Tudi manjši izdelki igrajo pomembno vlogo, če jih je treba izdelati po meri pa je treba spet iskati mojstra. Elektro omara lahko služi za primer – gre za element, ki se pogosto izdela po naročilu. Elektro omara včasih postavlja posebne zahteve, ki za obdelovanje kovine predstavljajo velik izziv. Treba je na primer občutljive kovinske elemente natančno izrezati in precizno sestaviti, hkrati pa poskrbeti za vse potrebne funkcionalnosti. Po meri izdelana elektro omara tako ni nujno enostavnejše delo kot izdelava velike kovinske konstrukcije, enako velja za druge manjše elemente in drobne izdelke.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU