Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Stoli za poseben namen

Res je, da ima prav vsak kos pohištva poseben namen. A pogosto je funkcionalnost stolov precej univerzalna – jedilniški stol lahko na primer uporabljamo v zelo različnih situacijah, tudi za delo ali sprostitev. Nekateri stoli pa so vseeno zelo specializirani in očitno namenjeni le določeni funkciji. Pri izbiri teh moramo biti torej še posebej pozorni, da izberemo pravi izdelek za določen namen.

Direktorski stoli

V pisarni med vsem pohištvom verjetno najbolj izstopajo prav direktorski stoli. To so posebni pisarniški stoli, ki zasedajo višji kakovostni razred, kar se izraža tako v udobju kot v funkcionalnosti. Takšnih stolov glede udobja skorajda ne more prekositi nobena druga vrsta, primerjamo jih lahko že z naslanjači. Funkcionalnost pa je tudi nekoliko razširjena v primerjavi z osnovnimi pisarniškimi stoli – večinoma so direktorski stoli močno prilagodljivi, možno je nastaviti tudi nagib naslona in podobne malenkosti. So pa takšni stoli še vedno precej uporabni tudi za osebno rabo, na primer pred računalnikom ali v domači pisarni.

Barski stoli

Še ena vrsta stolov s precej specializiranim namenom. Barski stoli načeloma sodijo v gostinske lokale, specifično za točilne pulte, zato so prilagojeni prav tej nalogi. So visoki in elegantni, tako da omogočajo prijetno sedenje za pultom, a ne motijo mobilnosti na stolu. Dobro se izkažejo tudi takrat, ko jih je treba pospraviti ali očistiti, saj so izdelani tako z mislimi na stranke kot na gostince. Tudi barski stoli so do neke mere kljub specializiranemu namenu uporabni v drugih situacijah, morda celo v kakšnem sodobno urejenem stanovanju.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU