Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Stensko gretje in vodovodne inštalacije

Ste mogoče kdaj že naleteli na podjetje, ki sliši na ime Sanitar? Če še niste, naj vas na kratko seznanim z omenjenim podjetjem. Gre za družinsko podjetje, ki ima na področju strojno instalacijskih del že več kot 25 let tradicije. V sklopu storitev podjetja Sanitar boste našli različna inštalacijska dela, med katere pa sodijo predvsem vodovodne inštalacije, ogrevalni sistemi oziroma solarni sistemi, toplotne črpalke in ogrevanje s kotli. Poleg tega pa omenjeno podjetje poskrbi tudi za adaptacijo kopalnic. Med storitve omenjenega podjetja tako sodijo razne vodovodne inštalacije in tudi stensko gretje. To pa sta tudi dve storitvi, kateri sem zaupal omenjenemu podjetju tudi sam.

Ko sem prišel do tega, da potrebujem vodovodno inštalacijo in stensko gretje, sem poiskal primerno podjetje. Naletel sem na omenjeno podjetje ter pri teh strokovnjakih preveril vse informacije glede stenskega gretja in vodovodnih inštalacij.  S podjetjem smo se odločili za sodelovanje, zato so mi strokovnjaki pripravili ponudbo in predračun stenskega gretja in vodovodnih inštalacij. Kmalu so strokovnjaki tudi opravili dogovorjeno in moram reči, da sem bil z njihovim delom zares zadovoljen. Tako lahko danes tudi vam po svojih izkušnjah za stensko gretje in vodovodne inštalacije priporočim omenjeno podjetje.

V kolikor torej tudi vi razmišljate o tem, da bi si uredili svoje stensko gretje ter da bi končno poskrbeli za kvalitetno vodovodno inštalacijo, vam toplo priporočam, da se o omenjenih storitvah pozanimate pri podjetju Sanitar. Bodite tudi vi deležni kvalitetne vodovodne inštalacije in stenskega gretja, ki bo izboljšalo vaše življenje.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU