Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Šola varne vožnje

Šola varne vožnje je danes obvezujoča za vse mlade voznike, poleg tega pa je šola varne vožnje tudi način izbrisa nekaterih kazenskih točk. Na splošno obstaja kar nekaj ponudniokov šole varne vožnje. Sam sem se odločil za tečaj varne vožnje pri podjetju v Celju in sicer pri Združenju avtomehanikov in šoferjev Celje. Omenjeno združenje poskrbi tudi za šolo varne vožnje za gasilce, za podjetja in motoriste. Vsekakor pa lahko rečem, da je šola varne vožnje primerna prav za vse voznike, tako za tiste, ki so začetniki, kot tudi za tiste, ki so na cestah že dalj časa. Preko šole varne vožnje se namreč lahko spoznate z različnimi situacijami, ki se vam lahko zgodijo kadar koli. Na ta način, ko jih boste preizkusili v šoli varne vožnje, boste na te situacije tudi bolje pripravljeni, v kolikor se vam bodo zgodile na vaši poti. Če izpita še nimate, boste najprej morali opraviti vozniški izpit, več informacij pa najdete na strani Šola vožnje.

Meni osebno je šola varne vožnje izjemno zanimiva in uporabna. Sicer tečaj varne vožnje poteka cel dan, saj je poleg praktične dela oziroma simulacije pomembna tudi nekakšna teoretična podlaga. Za šolo varne vožnje so značilna tudi nekatera predavanja na to temo, posnetki raznih primerov in tako dalje. V kolikor tudi vas zanima več o šoli varne vožnje, potem vam vsekakor priporočam, da preverite ponudbo varne vožnje pri omenjenem združenju. Po lastnih izkušnjah vam lahko rečem, da sem bil z omenjenim ponudnikom zares zadovoljen in tako lahko šolo varne vožnje priporočim prav vsakemu vozniku. Ne odlašajte več in tudi vi preizkusite različne situacije na cesti.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU