Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Skok s padalom v tandemu z Bovec Sport

Ne veste, kaj bi kupili za darilo nekomu, ki je rad aktiven? Gre za nekoga, ki rad svoj prosti čas preživlja v naravi, se rad ukvarja s športnimi aktivnostmi ali pa je bolj adrenalinske narave? Potem je možnosti za darilo zares veliko. V tem smislu bi vam priporočala, da obdarovancu privoščite katero izmed aktivnosti v naši prelepi naravi, kot je na primer v Bovcu. Bovec je namreč lokacija, ki nudi možnost raznovrstnih aktivnosti. Tudi sama sem nedavno kupovala darilo za prijatelja.

Odločila sem se, da mu privoščim skok s padalom v tandemu. Ker mu je všeč Bovec, sem obiskala splet in poiskala možnost skoka s padalom v tandemu v Bovcu. Tako sem naletela na spletno stran podjetja Bovec Sport. Bovec Sport je podjetje, ki se ukvarja z organizacijo različnih aktivnosti, med katerimi je tudi skok s padalom v tandemu. Na spletni strani omenjenega podjetja sem si tako prebrala različne informacije glede skoka s padalom v tandemu. Za konkretne podrobnosti sem kontaktirala osebje podjetja Bovec Sport ter se tako povsem prepričala o tem, da bo skok s padalom v tandemu zares ustrezno darilo. Moram reči, da je bil moj prijatelj z izbranim darilom zares zadovoljen in je v skoku s padalom v tandemu zares neizmerno užival.

Poleg informacij o skoku s padalom v tandemu pa sem na spletni strani podjetja Bovec Sport prebrala tudi o drugih aktivnosti. Vsekakor se bom poslužila še katere izmed aktivnosti v naboru ponudbe Bovec Sport. Enako svetujem tudi vam.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU