Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Raznoliki stoli za domačo uporabo

V stanovanjskih prostorih srečamo kar nekaj različnih vrst stolov, pogosto pa naletimo na kakšne bolj neobičajne stole, ki jih morda v takšnem okolju ne bi pričakovali.

Pisarniški stoli

Pisarniški stoli v osnovi sodijo v pisarne in na druga delovna mesta, a brez dvoma najdejo svoje mesto tudi v domačem okolju. Nič čudnega ni, če srečamo pisalni stol v domači pisarni ali pri hišnem računalniku. Gre namreč za udobne in uporabne stole, ki se dobro obnesejo v takšnih okoljih. Dober pisalni stol pa je še posebej nepogrešljiv v otroških in mladinskih sobah – tam lepo dopolnjuje pisalno mizo, najprej za igro in ustvarjanje, nato pa za šolsko in študijsko delo. Spet se izkažejo določene prednosti, ki jih prinašajo takšni stoli – le pisalni stol omogoča udobno sedenje več ur skupaj, s tem pa močno olajša različna opravila.

Barski stoli

Če pisarniško pohištvo v domačem okolju ne zbuja posebnega presenečenja, pa bodo to verjetno storili nekateri drugi kosi. Barski stol je primer stola, ki ga redkeje vidimo v stanovanjskih prostorih. To pa ne pomeni, da takšni stoli ne prinašajo odlične funkcionalnosti in svojih specifičnih prednosti. Brez težav se vključijo v različna stanovanjska okolja, še posebej pa v sodobno opremljena stanovanja, kjer je minimalistično pohištvo najbolj posrečena izbira. Dober barski stol bo tudi v domačem okolju zelo uporaben. Pogosto se uporablja na primer v kuhinji, je pa zaradi svoje velikosti in vsestranske uporabnosti uporaben v praktično vseh drugih situacijah, ko potrebujemo praktičen stol za razmeroma kratkotrajno sedenje.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU