Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Razlike med vgradnimi zamrzovalniki in vgradnimi pečicami

Pri razlikah med vgradnimi pečicami so razlike med: različnimi dimenzijami, kombinacijam s paro in mikrovalovi in delovanjem na plin. Vgradna pečica Gorenje ima celo brezplačno dostavo na dom. Navadno imajo pečice že podane mere. Pečenje s paro pomeni, da poleg ostalih načinov, omogoča tudi parno kuhanje. Ta način kuhanja se uporablja že dvajset let. Parno kuhanje je najbolj popularno za pripravo sočnih in okusnih jedi, saj se z uporabo mokre pare ohrani večina vitaminov in mineralov. Pri pečenju z mikrovalovi pa lahko uporabljamo pečico tudi kot klasično mikrovalovno pečico. Prednost te kombinacije je, da lahko istočasno kombiniramo mikrovalovno pečenje in klasično peko. Vgradna pečica gorenje ponuja vse te vrste pečic. Imamo pa tudi vrsto pečic, ki deluje na plin. Te pa so zelo uporabne za počitniške objekte in prikolice, kjer ni možno dobiti električne napeljave.

vzgradni-zamrzovalniki

Zamrzovalniki so naprave, ki so namenjene zamrzovanju in dolgotrajnemu shranjevanju živil pri nizki temperaturi. Ko se odločamo pri nakupu zamrzovalnika, so pomembni naslednji dejavniki: število družinskih članov, razpoložljiv prostor, velikost gospodinjstva in potreba po shranjevalnem prostoru. Zamrzovalnik deluje na enakem principu kot hladilnik, vendar pa je zaradi velike temperaturne razlike, ki jo naprava vzdržuje med okolice in notranjost, poraba elektrike veliko večja kot pa pri hladilnikih. Manjši zamrzovalniki v petnajstih letih rabijo kar 2100 kWh več energije. Upoštevati moramo tudi navodila proizvajalcev o največji dovoljeni količini zamrzovanja. Ne smemo uporabljati neprekinjenega načina zamrzovanja, razen takrat, ko zamrzujemo sveža živila. Zamrzovalniki so danes že v kar 86% slovenskih gospodinjstev. Zelo pomembna je tudi nastavitev prave temperature. Zadošča nastavitev temperature na -18° C.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU