Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Različni meniji cateringa v naši državi

Verjamem, da ste bili tudi vi že kdaj deležni cateringa. Navsezadnje je catering storitev v gostinstvu, ki je vedno bolj priljubljena oziroma po kateri je vedno več povpraševanja. S cateringom se danes ukvarja že marsikatero podjetje v gostinstvu, prav tako pa vam različna podjetja nudijo tudi različne menije v okviru postrežbe. Meniji za catering se sicer med sabo ne razlikujejo zgolj od gostinstva do gostinstva, temveč tudi glede vrste dogodka, lokacije postrežbe in tako dalje. Vsekakor pa se za vsako skupino ljudi, vsakršen dogodek in razmere lahko najde primeren meni za catering, nad katerim bodo navdušeni vsi.

V kolikor se torej zanimate za različne menije cateringa pri nas, potem vam je lahko jasno, da imate kar nekaj različnih podjetij, ki se ukvarjajo s cateringom, kar pa posledično pomeni tudi širok in pester nabor menijev. Vsekakor je najbolje, da obiščete spletni brskalnik in kar tam vpišete, da iščete catering oziroma različne menije postrežbe. Tako boste naleteli na kar nekaj različnih spletnih strani, izmed katerih vam bo vsaj ena zagotovo ustrezala. Meni se je to zgodilo z gostinstvom Koren. Spletna stran oziroma objavljen meni za catering na strani omenjenega gostinstva, me je prepričal za naročilo cateringa.

Gostinstvo Koren me je tako seznanilo z menijem za catering in skupaj smo se dogovorili o tem, kateri meni je najbolj primeren glede na dogodek, skupino ljudi in lokacijo druženja. Ko je prišel čas cateringa je šlo vse tako, kot smo se dogovorili. Tako lahko rečem, da smo bili s cateringom zadovoljni.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU