Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Urejanje okolice in vrtov

  Je okolica vašega doma, industrijskega ali poslovnega objekta neurejena? Bi radi uredili svoj vrt? Prišli ste na pravo mesto, saj boste na naši spletni strani našli ponudnike za urejanje okolice in urejanje vrtov.

  Pri iskanju ne pozabite, da smo ponudnike razdelili tudi glede na regije. Po izbiri vaše regije se vam bodo prikazali le ponudniki v vaši okolici.

  Če potrebujete tudi čiščenje stanovanja ali poslovnega prostora, pa si oglejte ponudnike na povezavah.

  MENU