Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Čiščenje prostorov

  Za bolj natančno iskanje ponudnika čiščenja prostorov lahko uporabite iskanje glede na geografsko lego oziroma regijo v kateri se nahajate, ali pa poiščete ponudnika za točno tisto storitev, ki jo potrebujete.

  Na voljo vam je filtriranje ponudnikov, ki nudijo čiščenje stanovanja, čiščenje poslovnih prostorov, urejanje okolice, čiščenje ogrevalnih sistemov ali čiščenje steklenih površin. Želimo vam uspešno iskanje!

  MENU