Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Čiščenje stanovanja

  Ne najdete časa za čiščenje vašega stanovanja ali drugega stanovanjskega objekta? Bi radi generalno očistili vaš dom? Zakaj ne bi za to najeli čistilni servis, vi pa bi čas, ki bi ga sicer namenili čiščenju raje izkoristili za družino ali ostale zanimive stvari? Pri iskanju čistilnega servisa, ki bi opravilo čiščenje stanovanja namesto vas vam lahko pomagamo na portalu Čistilec.

  V ta namen smo zbrali čistilne servise s celotne Slovenije in jih razporedili glede na regije ter vam tako še olajšali iskanje. Oglejte si seznam čistilcev stanovanjskih objektih po naslednjih regijah: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Nova Gorica, Koper, Novo mesto, Murska Sobota.

  V primeru, da iščete splošen čistilni servis, pa seznam le teh najdete v kategoriji Čistilni servis, ki jo prav tako lahko filtrirate glede na regije.

  Želimo vam veliko sreče pri iskanju čistilnega servisa in seveda čim bolje izkoriščen prosti čas.

  MENU