Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X
 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • Čiščenje poslovnih prostorov

  Imate poslovne prostore, pa ste preveč zasedeni, da bi jih lahko očistili sami? Že imate čistilni servis, pa z njim niste zadovoljni? Oglejte si seznam čistilnih servisov, ki nudijo čiščenje industrijskih in poslovnih prostorov.

  Čistilne servise smo za še lažje iskanje razdelili tudi po regijah: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Nova Gorica, Koper, Novo mesto in Murska Sobota.

  Poiščite si čistilni servis še danes, vaš čas pa raje namenite vašemu poslu.

  MENU