Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Previjalne podloge

Previjalne podloge se namestijo na previjalno mizo in so neke vrste zaščita.

Vsaka mamica pri previjanju uporablja previjalne podloge, odvisno je samo kako posto je slednje potrebno menjavati in iz česa so narejene. Nekatere previjalne podloge so narejene za enkratno uporabo, vendar je za domače okolje slednje nesmiselno. Podloge za enkratno uporabo se uporabljajo predvsem v bolnici, ko je potrebno za vsakim dodenčkom menjati podlogo in je prav, da niso za večkratno uporabo. Doma pa lahko imate tudi takšno, katero boste lahko uporabili večkrat in pri tem ne bo nobene bojazni, da bi bilo karkoli narobe. Nekatere previjalne podloge so snemljive in so tudi pralne. Pri nakupu se pozanimajte, kaj je bolj smiselno kupiti in iz katerega materiala je podloga narejena. Material naj bo otroku čim bolj prijazen.

Previjalna Podloga se namesti na previjalno mizo oziroma na blazino, ki se nahaja na previjalni mizi in tako poskrbi, da je tista blazina prijetno mehka, hkrati pa lahko podlogo vselej odstranite in zamenjate. V kolikor so vaši malčki precej polulani ali pokakani, se lahko kaj hitro zgodi,d a se previjalna podloga umaže in da je potrebna zamenjava. V takšnem primeru so seveda tiste za enkratno uporabo zelo priročne. V kolikor pa ste navajeni, da previjanje poteka brez težav, pa je slednje bolj malo verjetno in vam previjalne podloge ne bo potrebno vselej zamenjati, saj se ne bo takoj umazala. Je pa to zaščita za previjalno blazino. Pogosto starši tarnajo, da se jim poškoduje oziroma raztrga previjalna blazina, saj morajo neprestano menjavati podloge in v kolikor to počnejo že drugič je seveda velika možnost, da bo blazina dotrajala in da bo potrebna tudi njena menjava. V trgovini z otroškimi pripomočki tako najdete tudi same previjalne blazine, pomembno je samo, da jasno veste kakšne so dimenzije in katero blazino bi želeli kupiti.

Od velikosti blazine pa je odvisno tudi to, kakšne bodo podloge, ki jih boste potrebovali. Previjalne pogloge lahko uporabite tudi pri previjanju v javnih previjalnicah, tako da je vsekakor smiselno, da jih imate neprestano v svoji torbi, saj nikoli ne veste, kdaj bo potrebno otroka previti. Nekateri otroka previjajo tudi na sprehodu, pri tem podlogo lepo položite v voziček pod dojenčka in s tem zaščitite voziček, da bi ga med previjanjem karkoli umazali.

Previjalne podloge so pri dojenčku dejansko nepogrešljive, starši jih nujno potrebujemo in previjanje brez njih bi bilo pdoobno nočni mori, saj bi nas ves čas skrbelo, kdaj neki bomo ponovno našli tiste značilne packe in kolikokrat bomo morali vse preprati. Prednosti so tudi te, da lahko podlogo po uporabi takoj vržete v smeti. Tako iz javne previjalnice ne nosite umazanije domov, vendar jo pustite v smeteh. Otroka pa prav tako zaščitite pred morebitno umazanijo, ki bi se nahajala na mizi. Previjalna podloga je resnično priročna in je vsekakor dober izzum, katerega starši nujno potrebujejo pri svoji vsakodnevni skrbi za otrokovo higieno. Predvideti kako pogosto se bo uporabila, pa pravzaprav nikoli ne moremo, zato je smiselno, da iamte vselej pri sebi več podlog.

Mamica brez previjalne podloge ne odhaja na noben sprehod, saj je to osnovna oprema.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU