Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Prepustite odstranjevanje plesni v stanovanju strokovnjakom

Zidna plesen je velika in trdovratna nadloga, ki pesti mnoga stanovanja, tudi tista z novejšo letnico izdelave. V nekaterih primerih in prostorih je razvoj plesni skorajda neizogiben in je najbolj pametno že vnaprej predvideti učinkovita sredstva za zatiranje, pogosto pa se da veliko narediti z ustrezno preventivo. Če se plesen pretirano razpase, pa je najbolj smiselno odstranjevanje prepustiti strokovnjakom. Predvsem zato, ker ti zagotavljajo učinkovito odstranjevanje plesni v stanovanju, kar je glavni cilj ob boju proti tej nadlogi.

Marsikdo si predstavlja, da se lahko plesni zoperstavi sam. Dokler gre za preventivo to drži, saj je možno z nekaterimi ukrepi zanesljivo preprečiti nastanek plesni. Predvsem je treba tu poudariti pomen učinkovitega prezračevanja, saj se zidna plesen ne bo razvila v dobro zračenih prostorih z nizko relativno vlažnostjo. Iz tega sledi, da so najbolj problematični prostori, kot sta kuhinja in kopalnica – tam, kjer je veliko opravka z vodo oziroma paro, zračenje pa je omejeno. Prav tako je odstranjevanje plesni v stanovanju posebej sitno prav v teh prostorih – v kuhinji na primer plesen pri odstranjevanju lahko kontaminira tudi posodo ali delovne površine, kar je pri pripravi hrane zelo neugodno.

Še en razlog več, zakaj zaupati odstranjevanje plesni v stanovanju strokovnjakom. Če pride do tega, da se zidna plesen razpase preko vseh meja, je profesionalna pomoč nujna. Strokovnjaki imajo svoja sredstva, ki so učinkovita v kurativnem boju proti plesni, poleg tega pa imajo tudi izkušnje, ki zagotavljajo hitro, učinkovito in varno odstranjevanje zidne plesni brez kakršnih koli posledic za stanovalce.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU