Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Posteljnina za francosko posteljo

Vsako ležišče potrebuje prilagojeno posteljnino, najbolj zahtevna pa so v tem oziru tista ležišča, ki nimajo povsem standardnih dimenzij. Največ izbire ponujajo enojne postelje, za katere brez težav najdemo izjemno raznolike komplete posteljnine v najrazličnejših materialih in vizualnih izvedbah, pa tudi za zakonske postelje je ponudba načeloma zelo pestra. Kaj pa francoske postelje? Te predstavljajo nekakšno vmesno postajo, ki bo morda zahtevala nekaj več brskanja po ponudbi. Seveda je lahko dovolj že preprosta blazina in dovolj velika odeja, a ustrezen komplet posteljnine bo zagotovil veliko bolj prijeten spanec.

Za francosko posteljo je načeloma primerna posteljnina 200×200, ki velja za eno izmed standardnih dimenzij. Ležišča za takšne postelje sicer merijo 140×200 ali 160×200 cm, tako da posteljnina 200×200 ponuja nekaj dodatne širine za res udobno spanje pod zadosti veliko odejo. Pravzaprav si lahko privoščimo še nekaj dodatne površine, še posebej pri vzmetnicah s širino 160 cm. Čeprav nam posteljnina 200×200 še vedno ponuja dodatno zadostno širino, bomo bolj udobno spali pod odejo z nekoliko večjimi dimenzijami, kar velja še posebej za tiste, ki spijo v dvoje.

 

Posteljnina 200×200 je standard za francoske postelje in ponuja dovolj izbire pri izdelkih. Seveda pa še ni dovolj za to, da si res zagotovimo miren in udoben spanec. V poštev pride še blazina oziroma vzglavnik, v hladnih nočeh pa je neprecenljiva še odeja. Posteljnina bo seveda učinkovita le v kombinaciji s temi dodatki, lahko pa uporabimo še druge izdelke, na primer posteljno pregrinjalo. Predvsem blazina in odeja imata ključno besedo pri tem, kako prijetno in kakovostno bomo spali, zato je treba k izbiri teh izdelkov pristopiti premišljeno in pozorno. Kaj hitro se zgodi, da pri odločitvi zagrešimo kakšno napako, kar lahko vodi v velike težave s spanjem, morda pa celo v škodljive posledice na zdravje tudi na dolgi rok.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU