Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Pomoč pri hidroponiki

Domača hidroponika je vse bolj priljubljena med tistimi, ki nimajo prostora za vrt, ali pa želijo zgolj gojiti rastline z optimalno učinkovitostjo. Ponekod predstavlja tudi pomemben delež lokalne kmetijske dejavnosti. V vsakem primeru pa predstavlja velik izziv za tiste, ki želijo vse storiti prav in uživati v najboljših rezultatih. Brez pomoči ne bo šlo, ta pa je običajno v obliki izdelkov, ki pripomorejo k zdravi in hitri rasti ter lepim plodovom.

Metrop

Ena izmed znamk, na katero naletimo pri izbiri učinkovitih hidroponičnih sredstev, je Metrop. V ponudbi tega proizvajalca bomo našli vse vrste sredstev, ki pripomorejo k uspehu pri hidroponičnem gojenju rastlin. Izdelki so prilagojeni glede na fazo rasti – na začetku nekatera sredstva poskrbijo za uspešno rast korenin, nato druga sredstva za hiter razvoj rastline, v končni fazi pa so prilagojena sredstva zaslužna za odličen cvet oziroma plod. Metrop ponuja izdelke za uporabo v vseh fazah rasti rastline.

Hesi

Podobna znamka hidroponičnih sredstev je Hesi, ki bo znana predvsem tistim, ki se ukvarjajo s hidrokulturo, torej gojenjem rastlin v vodi oziroma brez trdnega medija. V tem primeru je še posebej pomembno skrbno odmerjanje pravih hranil in nadzorovanje pH-ja raztopine. Izdelki Hesi prinašajo natančno sestavljene mešanice hranil, prav tako za posamezne faze rasti rastlin. Ključno je seveda tudi to, da so njihovi izdelki opremljenimi z natančnimi navodili za uporabo.

Z ustreznimi sredstvi priznanih proizvajalcev je uspeh pri hidroponiki veliko bolj zanesljiv. V večini primerov brez prilagojenih sredstev preprosto ne gre, v vsakem primeru pa se je pametno pozanimati, kakšne so možnosti.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU