Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Polnilnice za električna vozila so odlična rešitev za električna vozila

Ker so električna vozila vedno bolj priljubljena zaradi številnih pozitivnih lastnosti, je bilo potrebno in še vedno je namestiti polnilnice za električna vozila. Te namreč predstavljajo odlično rešitev za tovrstna vozila. Če imamo električno vozilo, potem moramo izbrati pravo polnilnico, ki omogoča tudi zanesljivo delovanje v prav vseh vremenskih razmerah.

Polnilnice za električna vozila v več oblikah

Ločimo več vrst tovrstnih polnilnic. Lahko gre za hišne polnilne postaje, javne in celo hitre polnilne postaje. Polnjenje avtomobila v hišnih polnilnicah je udobno, varno in tudi izjemno enostavno. Baterija je tako polna že v nekaj urah.

Med uporabniki pa so izjemno priljubljene tudi javne polnilnice, ki se ponavadi nahajajo pred bloki, na velikih parkiriščih, na postajah, pred večjimi objekti ter podobno. Zanje je značilno tudi, da se lahko sočasno polnita vsaj dva električna avtomobila. Možna je tudi povezava v omrežje javnih polnilnic za električna vozila ter možnost upravljanja na daljavo. Veliko javnih polnilnic deluje preko mobilnega telefona ali pa tudi z uporabo posebne kartice.

Hitre polnilnice pa so ponavadi nameščene na parkiriščih velikih trgovskih centrov ter na podobnih lokacijah. Za njih je značilno, da skoraj tri četrt baterije napolnijo v roku pol ure.

Elektro skuter ali električni skuter

Ko se takole oziramo po cestah, ugotavljamo, da niso samo avtomobili na elektriko, ampak tudi druga prevozna sredstva, ki jih nekateri uporabljajo prav vsak dan. Ponavadi so namreč odlična rešitev za to, da se izognejo večjim kolonam na cestah. Pri tem mislimo na skuterje in tudi elektro skuter se je pri nas že dodobra uveljavil. Elektro skuter je priljubljen predvsem med mladimi, ne branijo pa se ga tudi ne starejši uporabniki.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU