Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Poliuretan se ponaša z zelo dobrimi mehanskimi lastnostmi

Za poliuretan je znano, da je elastičen material, ki ima izjemno dobre mehanske lastnosti. Obenem je ta priljubljeni material tudi zelo dobro odporen na obrabo in tudi na pretrganje. Ima visoko upogibno trdnost in udarno elastičnost, in sicer tudi pri zelo težkih pogojih. Najdemo pa ga lahko tudi pod drugimi imeni, kot recimo vulkolan in vullkolan.

Poliuretan je odporen tudi na staranje in ima zelo visoko obstojnost, ko je na primer izpostavljen mineralnim oljem, maščobam, številnim razredčilom in vsekakor tudi vremenskim vplivom, ki so lahko zelo ekstremni.

Poliuretan se najbolj pogosto uporablja za izdelavo odbojnikov, hidravličnih manšet za visoke tlake, obloge koles ter podobno. Kupimo ga lahko tudi v spletni trgovini, kjer se prodaja po zelo nizkih cenah, kljub temu da spletna trgovina ponuja vrhunsko obliko tega materiala. Naročilo je enostavno, prav tako tudi dobava in vse ostalo, kar sodi poleg.

Plastične plošče so priljubljena oblika plastičnih polizdelkov

Pri svojem domačem delu pogosto uporabljamo številne materiale, ki so najbolj primerni za določen končni izdelek. Veliko in pomembno vlogo pri tem ima tudi plastika, ki se lahko pojavlja v številnih vrstah in tudi oblikah.

Ko kupujemo plastiko različnih vrst, želimo, da je narejena tako, da ima že neko primerno obliko. Takim izdelkom lahko rečemo plastični polizdelki. Pri nas vrhunske plastične polizdelke za malo denarja lahko naročimo in kupimo v priljubljeni spletni trgovini, ki se ponaša še s prodajo številnih plastičnih polizdelkov ter še drugega materiala. Med njimi so tudi zelo priljubljene plastične plošče, ki jih v nadaljevanju lahko uporabimo marsikje za marsikateri izdelek.

Plastične plošče so pogosto narejene posebej po naših željah in potrebah. Podjetje, kjer jih naročimo, jih naredi na osnovi danih dimenzij in tehnične dokumentacije oziroma risb. Podjetje pa lahko obiščemo tudi v njegovih fizičnih prostorih, kjer se bomo takih izdelkov tudi lahko dotaknili.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU