Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Plastična embalaža za živila ter embalaža za sadje in zelenjavo sta zakon

Današnji tempo nam pogosto narekuje, da imamo premalo časa za hranjenje, zato ljudje hrano nosimo celo s seboj na delovna mesta. Ravno zaradi tega pa se je razvila potreba po pripomočkih, v katere lahko spravimo živila, ki jih bomo lahko hitro zaužili. Pogosto zato kupujemo pripomočke, med katerimi izstopajo plastična embalaža za živila, embalaža za sadje in zelenjavo ter podobno.

Gre za izjemno poceni posodice

Kljub temu da plastična embalaža za živila ter tudi embalaža za sadnje in zelenjavo omogočata, da naša hrana ostane sveža, pa moramo poudariti, da so to izjemno poceni posodice, ne glede na njihovo izjemno funkcionalnost. Na trgu se prodajajo v številnih oblikah in barvah. Njihov namen je prav tako ljudem poenostaviti življenje.

Uporabljamo jih tudi doma in na izletih

Seveda pa ne smemo misliti, da se plastična embalaža za živila ter embalaža za sadje in zelenjavo uporabljata samo v povezavi z našim delom. Še zdaleč ne. Njihova uporaba je izjemno vsestranska. Lahko jih imamo doma, da vanje spravimo živila, ki so nam ostala in jih tako v tovrstnih posodicah shranimo v hladilniku, kjer ostanejo kar nekaj časa. Pogosto pa nas spremljajo tudi na izlete ali pa na daljša potovanja. Ta embalaža je namreč izredno priročna in se lepo prilega tudi našim nahrbtnikom. Tako lahko svežo hrano zaužijemo tudi na poti, in sicer kadarkoli, ko se nam to zahoče.

Kaj je torej še lepšega, kot pa imeti prijetne, lične in uporabne posodice, v katere spravimo naše najljubše prigrizke, kajneda?

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU