Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Otroški sobi posvetite dovolj pozornosti

Vsak prostor v hiši si pri opremljanju zasluži posebne pozornosti, a morda to nikjer ni tako očitno kot pri otroških sobah. Nič čudnega, da se starši vedno raje odločajo za otroške sobe po meri, saj je treba otroku prilagoditi praktično vsak element posebej. Izdelava pohištva po meri omogoča, da otroško sobo do potankosti prilagodimo namenu, in na ta način zagotovimo prijetno bivanje otroka v njej.

Otroške sobe po meri so še posebej privlačna izbira za tiste starše, ki se zavedajo, da bo treba otroško sobo že kmalu preurediti v mladinsko. Z odraščanjem otroka se namreč spreminjajo tudi njegove želje in potrebe, kmalu otroška soba ne bo več primerna in treba bo nadomestiti pohištvo in opremo. Tudi pri tem pomaga izdelava pohištva po meri, saj je možno nekatere funkcije v določenih kosih pohištva posebej izraziti, poleg tega lahko s posebno izdelavo oblikujemo tudi večfunkcijsko pohištvo, ki je za otroke še kako dobrodošlo.

Vsekakor pa otroške sobe po meri niso namenjene le tistim, ki so zahtevni pri izbiri pohištva in opreme. V nekaterih primerih se izkaže, da razpoložljiva ponudba otroških sob preprosto ne zadostuje tudi iz drugih razlogov. Morda gre za opremljanje prostora neobičajnih dimenzij ali oblike – v tem primeru priskoči na pomoč izdelava pohištva po meri, ki za vsak kotiček najde pravi element. Ni torej nujno, da je celotna soba izdelana po naročilu, lahko se na ta način izdela le posamezne kose, ki ugodijo specifikam prostora ali specifičnim potrebam ter željam otrok in njihovih staršev.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU