Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Osnovna oprema domače delavnice

Nobenega razloga ni, da ne bi tudi domače delavnice opremili s pripomočki, ki dobro služijo profesionalcem. S tem ne mislimo le na opremo, ki se neposredno uporablja za opravljanje določenih dejavnosti, temveč tudi na izdelke, ki pridejo do izraza ob redni dolgoročni uporabi, ko zelo olajšajo vsakdanje delo v delavnici.

Ključni elementi domače delavnice

Nikakor ne moremo spregledati ključnega pomena dobre delovne mize. Prav za mizo se namreč opravlja večina dela v domačih delavnicah, zato je treba poskrbeti, da je delovna površina na to nalogo kar se da dobro pripravljena. Na srečo so tudi za manj zahtevne domače uporabnike na voljo kakovostne delovne mize z mnogimi dodatnimi funkcionalnostmi, ki delo bistveno olajšajo. Izbira dobre mize veliko pripomore k dolgoročni učinkovitosti dela, pa tudi h končnim rezultatom ustvarjanja v delavnici. Jasno je torej, da je treba nakup delovne mize opraviti premišljeno in brez kompromisov.

Manj opazni kosi opreme

Pogosto se predvsem v domačih delavnicah določeni kosi opreme precej zapostavljajo. To so na primer kovinske arhivske omare in podobno pohištvo, ki skrbi za enostavno in učinkovito shranjevanje pripomočkov in materialov. Kovinske arhivske omare so zelo uporabne v praktično vsaki delavnici, ne le za arhiviranje dokumentov ali drugega gradiva, kot bi si morda lahko mislili iz naziva izdelka. V resnici gre za univerzalne shranjevalne in odlagalne površine, ki pripomorejo k organiziranosti delovnega mesta. Kovinske arhivske omare so na mnogih delovnih mestih nepogrešljiv kos opreme, in prav za takšnega se izkažejo tudi v domačih delavnicah, če jih znamo primerno izkoristiti.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU