Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Novi tepihi v vseh avtomobilih

Prejšnji teden sem se razjezila zaradi tepihov v avtu. Spet so bili popolnoma umazani, in spet niso bili na svojem mestu. Jezi me, ko se premikajo pod nogami, še posebej pod voznikovim sedežem. To je pa resnično nekaj nadležnega in tudi nevarnega. Raje sploh ne pomislim kaj se lahko vse zgodi, če se tepih zatakne pod zavoro. Ali pa da se s peto čevlja zatakneš ob zavihan rob tepiha. Težave sem zaupala svojemu fantu, ki mi je povedal, da ima so prav zaradi tega originalni tepihi za avto mnogo boljši od običajnih.

Narejeni so točno po meri za vsak določen model vozila. To pomeni, da se prilegajo natančno do centimetra in se zato ne premikajo pod nogami. Običajno so izdelani iz zelo kvalitetnih materialov, ki so narejeni za lažje čiščenje in vzdrževanje. Pesek preprosto stresemo iz njih. Material je kakovosten in precej težek, kompakten.

Originalni tepihi za avto iz različnih materialov

Tepihi za avto so lahko iz gume ali iz tekstila. Običajno se poleg tepihov za potnike v vozilu odločamo tudi za nakup prtljažnega korita ali tekstilne obloge za prtljažnik. To je še posebej pogosto pri lastnikih psov ali pri kakšnih športnikih, ki svoje športne rekvizite prevažajo v prtljažniku (smučarski čevlji, pohodna ali plezalna oprema itd.). Pred kratkim sem kupila nov avto s starimi tepihi. Odločila sem se, da jih bom zamenjala z novimi. Preko spletne trgovine sem dobro preverila ponudbo.

Originalni tepihi za auto so bili moja izbira in ni mi žal. Po enem tednu mi jih je prijazni dostavljavec pripeljal in takoj sem se znebila starih nadlog. Novi originalni tepihi za avto so bili res najboljši! Nič se ni premikalo pod nogami in po nekaj tednih uporabe, sem ugotovila, da so tudi resnično enostavni za vzdrževanje.

Z originalnimi tepihi za avto sem opremila celo družino

Ker sem bila nad tepihi resnično navdušena, sej jih postopoma ob priložnostih dobavljala za celo družino. Ker živimo na vasi, imamo skoraj vsi svoj avtomobil. Kupila sem jih mami za božično darilo, očetu za rojstni dan in bratu, ker sem mu bila dolžna uslugo. Prav vsi so bili nad njimi navdušeni.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU