Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Neinvazivni zobozdravstveni posegi

Večinoma zobozdravstvene ordinacije povezujemo z vrtanjem in brušenjem, morda celo z rezanjem in šivanjem. A to so le asociacije na tiste najbolj neprijetne posege, v resnici pa je obisk pri zobozdravniku običajno dokaj prijeten. Še posebej, če imamo opravka z neinvazivnimi posegi, kamor sodi večina storitev estetskega zobozdravstva.

Zobni vsadki brez operacije

Zobni vsadki so vsestransko uporabni elementi v zobozdravstvu in lahko pomagajo tudi v primerih, ko je na prvi pogled že vse izgubljeno. Celo tistim, ki so izgubili prav vse zobe, lahko vsadki močno pomagajo in povsem povrnejo funkcionalnost zobovja. Medtem ko je v nekaterih primerih operacija preprosto nujna, se lahko vstavijo zobni vsadki brez operacije, in to tudi v kakšnih kompleksnejših primerih. Pogosto ni potrebe po umetnem dodajanju kosti, rezanju in drugih posegih. Sodobni vsadki so učinkoviti in ne zahtevajo invazivnih posegov, prinašajo pa vseeno odlične rezultate. Seveda to velja za določene primere – zobni vsadki brez operacije niso univerzalna rešitev in v mnogih primerih sploh ne pridejo v poštev.

Beljenje zob

Čeprav so tudi zobni vsadki pogosto uporabljani v storitvah estetskega zobozdravstva, je klasičen poseg na tem področju beljenje zob. Spet gre za povsem neinvaziven poseg, ki se lahko opravi na različne načine. V vsakem primeru je beljenje zelo enostavno, hitro in neboleče, predvsem pa učinkovito s čudovitimi rezultati. Na izbiro so metode, ki prinašajo različne prednosti in pomanjkljivosti, načeloma pa vsakršno profesionalno beljenje zob zagotavlja odlične rezultate, če je opravljeno tako, kot je treba. Pomembno pa je, da storitev opravi izkušen zobozdravnik s primerno opremo.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU