Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Naročilo sedežne garniture oziroma oblazinjenega pohištva

Ste trenutno v fazi iskanja sedežne garniture oziroma oblazinjenega pohištva in si želite, da bi vaša sedežna garnitura izražala zgodbo iz mesta, pridih mestnih ulic in vsem znan ulični vrvež? Obožujete enostavne linije in mehko udobje? Potem je prava linija oblazinjenega pohištva za vas Urban. Mogoče razmišljate o sestavljivih kosih, delih in detajlih, ki bodo lahko z lahkoto poživeli vaš dom? So vam všeč igrive in mladostne oblike, ki pa so še vedno izčiščeno enostavne? Potem je za vas prava linija sedežnih garnitur Modular. Ali pa ste mogoče razmišljali bolj o nežnih linijah narave, organskih oblikah in barvah, ki bodo v vaš prostor prinesle nove inspiracije? V tem primeru, vam bo na kožo pisana linija Organic, ki oblazinjeno pohištvo naredi res posebno, neponovljivo in edinstveno.

In kje so vam na voljo sedežne garniture oziroma oblazinjeno pohištvo ter treh linij? Priporočam vam ogled ponudbe podjetja Kauch. Gre namreč za podjetje, ki ima na področju sedežnih garnitur in oblazinjenega pohištva že vrsto let tradicije in izkušenj. Kljub temu pa podjetje sloni na idejah, ki se razvijajo vsak dan, tako da njihovi artikli res izražajo vaš življenjski slog. Podjetje Kauch vam poleg ponudbe že izdelanih sedežnih garnitur oziroma oblazinjenega pohištva sicer nudi tudi naročilo artikla po meri.

kauch-oblazinjeno-pohistvo

Priporočamo vam, da kar obiščete spletno stran omenjenega podjetja ter se pozanimate o vsem, kar vas zanima v zvezi z izdelavo in nakupom sedežne garniture oziroma oblazinjenega pohištva. Seveda pa vam želimo, da si boste pridobili artikel, ki bo poživel vaš dom in poskrbel, da se boste doma počutili še bolj udobno.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU