Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Napredne čistilne naprave

Pripomočki za čiščenje so izjemno učinkoviti, če znamo izbrati prave in jih pravilno uporabiti. Na voljo imamo celo vrsto izdelkov – parni čistilec tal, motorizirane pometalce, čistilce oken, razne sesalnike, visokotlačne čistilce in podobne zadeve. Napredne čistilne naprave so dostopne tudi tistim, ki te pripomočke potrebujejo le za občasno čiščenje po hiši. Tako profesionalni kot manj zahtevni uporabniki bodo našli celovito ponudbo med izdelki znamke Karcher. Cenik je za te naprave zelo ugoden, prilagojen tudi tistim, ki za čiščenje ne nameravajo zapraviti veliko denarja.

Vsestranske naprave

Nekatere Karcher naprave so kot nalašč za tiste, ki želijo na kar se da preprost način opraviti z vsemi mogočimi izzivi pri čiščenju. Parni čistilec tal na primer dobro očisti različne površine, ne le tal, poleg tega se lahko uporablja tako v notranjih prostorih kot na prostem. Enako velja za nekatere visokotlačne naprave in sesalnike. V tem oziru je za naprave Karcher cenik zelo ugoden, saj seveda pripomoček plačamo le enkrat ob nakupu, nato pa ga lahko uporabljamo za celo vrsto čistilnih opravil okoli hiše.

Specializirane naprave

Za tiste, jim za naprave Karcher cenik ne predstavlja velike ovire, bo bolj smiselna izbira celotnega arzenala specializiranih pripomočkov. To pride še posebej v poštev za profesionalne uporabnike, ki se vsakodnevno srečujejo z različnimi izzivi pri čiščenju. Seveda se še vedno za zelo uporabnega izkaže na primer parni čistilec tal, a treba je omogočiti tudi učinkovito čiščenje drugih površin. Takšnim uporabnikom so namenjene specializirane naprave, na primer čistilci oken, pometalci tal, čistilci preprog in podobne zadeve.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU