Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Nakup kelpa in vanilije v prahu

Veste, kaj je kelp? Kelp je velika rjava morska alga, ki vsebuje visok delež joda. Jod je pomemben za pravilno delovanje ščitnice in hipofize. Če torej redno uživate kelp v prahu, boste lažje vzdrževali telesno težo in tudi lažje izgubili kakšen kilogram. Poleg tega kelp deluje kot naravni diuretik, krepi nohte ter krepi tudi vaše lase oziroma rast vaših las. V kelpu so pomembna hranila, kot so kalij, kalcij in železo. Kelp v prahu kot naravni antibiotik pomaga pri premagovanju infekcij ter je posebno koristen predvsem takrat, ko nas napadejo prehladi, virusi in gripa, ali pa ko pride do vnetja sinusov. Kelp namreč izboljšuje delovanje imunskega sistema. Če se je v vas vzbudilo zanimanje za kelp, potem vam priporočamo nakup kelpa v prahu. Svoj nakup kelpa v prahu lahko opravite preko spletne trgovine bizdravo.si.

kelp v prahu

Poleg kelpa v prahu pa si lahko v omenjeni spletni trgovini zagotovite tudi katerega izmed drugih artiklov zdrave prehrane. V ponudbi boste našli tudi odlično vanilijo v prahu. Vanilija v prahu se pridobiva iz strokov vanilije, to je podolgovat plod, ki se razvije iz cveta srednjeameriške orhideje vzpenjavke. Vanilija v prahu ima izredno prijeten vonj ter bogat in sladek okus. Uporaba vanilije v prahu je zelo enostavna, saj lahko vanilijo v prahu dodamo toplim napitkom, kosmičem, kaši, jogurtu, pecivu in tako dalje. Gre za artikel, ki je gotovo primeren prav za vsako kuhinjo.

V kolikor torej želite kupiti kelp ali vanilijo v prahu, ali druge izdelke ekološke, zdrave hrane, vam priporočamo, da tudi vi obiščete bizdravo.si.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU