Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Motorne žage za vse potrebe

Sodobno gozdarstvo postavlja zelo različne izzive tistim, ki želijo biti pripravljeni na vsako situacijo. Hkrati pa na te potrebe odgovarja tehnologija, ki ponuja rešitve za vsako gozdarsko nalogo. Motorne žage Stihl so med tistimi, ki lahko gozdarju močno olajšajo življenje v praktično vsaki situaciji.

S skoraj stoletno tradicijo in bogatimi izkušnjami lahko Stihl s svojimi izdelki pokrije celoten spekter gozdarskih potreb. Na izbiro je na primer vsestranska motorna žaga Stihl MS 181, ki je priročno orodje tako za profesionalne gozdarje kot tudi za domače mojstre, na drugi strani pa imamo Stihl MS 441 in druge modele, ki navdušujejo tudi najzahtevnejše gozdarje.

Stihl izdelki za vsestransko uporabo

Stihl MS 181 izstopa po vsestranski uporabnosti, ki je hkrati glavna odlika tudi pri modelu Stihl MS 211. Obe motorni žagi sta v prvi vrsti namenjeni žaganju drv in drugim pogostim opravilom, ki ne terjajo strašno zmogljive in posledično težke opreme. Oba omenjena modela tehtata le dobre štiri kilograme, s tem da je Stihl MS 211 opremljen z nekoliko zmogljivejšim motorjem. Glavna prednost je izjemna prenosljivost in vsestranska uporabnost – seveda motorni žagi nista omejeni le na žaganje drv, brez težav sta kos tudi žaganju vej in grmičevja ter celo podiranju manjših dreves.

Tako Stihl MS 181 kot Stihl MS 211 sta z dolžino meča 35 cm odlična pridobitev za profesionalne gozdarje in domače mojstre. Vsestranska motorna žaga je uporabno orodje v vsakem primeru, ko imamo opravka z lesom. Še posebej je to res, če uporabljamo motorne žage z zanesljivostjo in kakovostjo priznanega proizvajalca.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU