Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Mizarska delavnica v našem kraju

V mizarski delavnici v našem kraju se vedno kaj dogaja. Mizar je znan daleč naokoli po svojem kakovostnem in prvovrstnem delu. Uporablja masiven les in samo naravne premaze, čim bolj ekološka lepila in trdi, da je njegovo pohištvo za razliko od običajnega zdravju prijazno. K njemu hodijo stranke iz cele Slovenije in tudi iz tujine. Delavnico ima odprto skoraj vse dni v letu, ima zaposlene še štiri druge mizarje in skupaj so res dobra ekipa.

A v zadnjem času sem opazila, da imajo večkrat zaprto delavnico in zaklenjena vrata z napisom: zaradi tehničnih težav trenutno ne obratujemo. To se mi je zdelo zelo čudno, glede na dolgo tradicijo obratovanja tega mizarstva. Nekega dne pa sem v trgovini srečala mizarjevo ženo in z njo spregovorila par besed. Povedala mi je, da ima mizarska delavnica težave, saj njihovi odsesovalni sistemi ne delujejo pravilno. Kako zanimivo, saj človek sploh ne pomisli, da morajo zaradi česa takega prav zapreti delavnico. A res je nevarno, če pomislim, da bi morali zaposleni cele dneve preživeti v prahu in vonjih lepil.

Moji načrti so skoraj splavali po vodi

Klepetali sva še naprej, a gospa ni vedela kako bo naprej obratovala delavnica zaradi odsesovalnih sistemov. Zanimalo me je, ker sem želela za hčerko naročiti posebno posteljo. Za rojstni dan sem jo želela presenetiti z dvignjeno posteljo, spodaj s predali in pisalno mizo. Imela sem že celotni načrt v glavi namišljen, a hotela sem še mnenje tega odličnega mizarja. Sedaj pa so mi njegovi odsesovalni sistemi za mizarsko delavnico malo pokvarili načrte.

Novi sistemi za odsesovanje prahu

V naslednjem tednu sem se vseeno oglasila pri mizarju, kljub temu, da delavnica ni obratovala. Povedal mi je, da so že poskusili s popravilom in delno renovacijo odsesovalnih sistemov. A ker so ti že odslužili svoje, se jih ni dalo za dolgo popraviti. Pravi, da bo delavnica v naslednjem tednu dobila celoten nov sistem za odsesovanje in da bodo od naslednjega tedna lahko nemoteno delali naprej. Torej, bi lahko mojo posteljo še naredili v času do rojstnega dneva moje hčerke. Dogovorila sva se, da se ponovno oglasim, ko bodo novi odsesovalni sistemi nameščeni.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU