Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Mednarodni in ladijski prevozi

Imate mogoče v lasti spletno trgovino in si želite, da bi svojo prodajo uvažali tudi na tuji trg? Vas morda iz katerega koli drugega razloga zanimajo mednarodni in ladijski prevozi? Potem ste se znašli na pravem mestu. Tu vas namreč želimo seznaniti s ponudbo mednarodnega in ladijskega prevoza. Želim vas namreč seznaniti s podjetjem Unitransport, ki je globalni dobavitelj transportnih in logističnih rešitev, specializiran predvsem za turški in azijski trg. Podjetje Unitransport ima mednarodno mrežo partnerjev in agentov, ki ponuja in opravlja storitve po celem svetu ter tako tudi vam nudi mednarodne in ladijske prevoze.

Zakaj pa bi za mednarodni in ladijski prevoz izbrali ravno omenjeno podjetje? Bogate izkušnje podjetja Unitransport skrbijo za to, da vam omenjeno podjetje lahko ponudi kvalitetno celovito ponudbo na področju transporta, logistike, izdernih prevozov, izterjavo odškodnin in tako dalje. Vizija podjetja je, da postanejo ključni del kvalitetnega, zanesljivega in odzivnega sistema zunanjega upravljanja logistike za srednja in mala trgovska podjetja na področju Slovenije, ki so orientirana na domači in tuji trg. V sklopu tega vam torej to podjetje nudi mednarodne in ladijske prevoze, poleg tega pa še kaj drugega.

unitransport

Če vas torej zanimajo ladijski in / ali mednarodni prevozi, vam svetujem, da obiščete spletno stran omenjenega podjetja in si tam preberete še več o ladijskih, mednarodnih in drugih prevozih. V kolikor boste potrebovali še kakšno informacijo glede ladijskih, mednarodnih ali drugih prevozov, kontaktirajte osebje podjetja, ki vam bodo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja. Tudi vi bodite deležni zaupanja vrednega ladijskega in mednarodnega prevoza.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU