Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kvalitetno načrtovanje in ureditev okolice

Tudi vas zanima kvalitetno in strokovno načrtovanje okolice? Potem ste se znašli na pravem mestu, saj vas želim na hitro seznaniti s pokrajinsko arhitektko, ki vam v sklopu svojih storitev nudi tudi načrtovanje in ureditev okolice. Gre za osebo, ki je tudi pri nas poskrbela za načrtovanje in ureditev okolice, tako da vam lahko glede na lastne izkušnje toplo priporočamo, da tudi vi v primeru potrebe po lepše in bolj praktično urejeni okolici kontaktirate omenjeno osebo. Govorim o pokrajinski arhitektki Sari Peternel, ki ima na področju načrtovanja in ureditve okolice ter vrtov zares veliko znanja in izkušenj ter tudi smisel za estetiko, praktičnost in vizijo, ki bo zagotovo poskrbela za to, da boste tudi vi zadovoljni z načrtovanjem in ureditvijo vaše lokacije preko Sare Peternel.

In kje lahko najdete omenjeno pokrajinski arhitektko? V kolikor se zanimate za načrtovanje in ureditev okolice ali vrta, vam priporočam, da obiščete spletno stran sp-studio.si, to je spletna stran omenjene pokrajinske arhitektke. Na tej spletni strani si boste lahko prebrali več o sami storitvi, poleg tega pa boste našli tudi kontakt, preko katerega lahko Saro povprašate o vseh informacijah glede načrtovanja in ureditvi okolice, ki vas bodo zanimale. Če se tudi vi zanimate za načrtovanje in ureditev okolice, potem ne odlašajte več, ampak si tudi vi privoščite kvalitetno storitev pri omenjeni pokrajinski arhitektki. Tudi vi si zagotovite kvalitetno in strokovno načrtovanje in ureditev okolice, ki bo poskrbelo za to, da boste tudi vi končno zadovoljni z estetiko svoje okolice.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU