Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kuhinjska oprema za praznične dni

Pred praznično sezono se je treba dobro pripraviti na peko peciva in pripravo drugih jedi, ki nikakor ne smejo manjkati v tem času. Pri tem pa je še posebej pomembno, da ne pozabimo na nekatere malenkosti, ki včasih uidejo tudi piscem receptov – vsa kuhinjska oprema mora biti pripravljena za vse mogoče izzive, predvsem pa je treba poskrbeti, da je na zalogi ves potrošni material. Papir za peko je v tem času nepogrešljiv, prav pa pride tudi folija za pakiranje in embalaža iz plastike ali stiropora.

Nepogrešljive malenkosti pri peki

Že pri sami pripravi hrane bomo potrebovali kar nekaj opreme, ki se običajno v receptih ne izpostavlja. Poleg raznih posod, pribora in pripomočkov tudi potrošni material, na primer papir za peko ter papirnate brisačke. Za nekatere priboljške je treba kupiti posebne embalaže, na primer posodice za mafine. Hitro se lahko zgodi, da že en sam pozabljen element pokvari celoten kulinarični projekt. Medtem ko lahko na primer papir za peko v mnogih primerih nadomestimo z dobrim pekačem in kapljo olja ali koščkom masla, so nekateri pripomočki preprosto nepogrešljivi, a jih imamo včasih za samoumevne.

Uporabne malenkosti po jedi

Tudi potem, ko so vse dobrote že pripravljene, se hitro zgodi, da kaj manjka. To je lahko folija za pakiranje, morda ni ustreznih pladnjev ali pa nimamo kam pospraviti ostankov. Dovolj moramo imeti tudi pribora za morebitne goste, seveda ne pozabimo na serviete in druge malenkosti. Folija za pakiranje ter alu folija sta nepogrešljivi, če želimo spraviti dobrote za kasnejšo uporabo.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU