Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kuhinjska miza za enostavno čiščenje

Najlepše se mi zdijo jedilne mize iz masivnega lesa. Vedno sem govorila, da bom imela takšno mizo, ko bom velika. A zarečenega kruha se največ poje. Mize iz masivnega lesa so res prekrasne, sploh če jih izdela kakšen spreten mizar, vendar so lahko precej občutljive. Jedilne mize namreč ne kupimo le zato, da bi jo občudovali. Nakup jedilne mize izvedemo ravo zato, da bomo na njej jedli in pili. Miza je tudi prostor, kjer se zbere družina, kjer otroci rišejo ali ustvarjajo, kjer se mesi potica in počne še marsikaj drugega. Zato mi je danes pomembno ne le to, da je miza lepa, ampak tudi, da se da enostavno očistiti. Zato nimam mize iz masivnega lesa, ampak mizo iz materiala, ki se lahko čisti.

Samo pobrišeš, pa je

Moja babica je imela krasno mizo, a je bila vedno pogrnjena s prtom, da se ne bi umazala. Ena od tet je imela sredi lepe lesene jedilne mize ozek prt, obiske pa je nenehno opozarjala, naj pazijo, kako jejo in pijejo. Za vsako packo na mizi se je grozno sekirala, zato se pri njej na obisku nikoli nisem počutila ravno sproščeno.
Kaj ti pomaga krasna miza, če pa nenehno paziš nanjo? Veliko raje imam takšno, ki ji mokra krp in nekaj čistila prav nič ne škodi. Pač pobrišeš, pa je. Tako se mi ni treba sekirati, če se polije kak kozarec soka ali vina oziroma če karkoli pade na mizo. Pa tudi takrat, ko otroci rišejo in packajo z barvami, se prav nič več ne sekiram. Imam trpežno mizo, ki ni zapacana dolgo, saj se jo da enostavno pobrisati.

Kam po trpežne jedilne mize?

Volino.si je spletna trgovina, kamor se splača odpraviti po jedilne mize. Imajo namreč veliko izbiro miz iz kakovostnih materialov. Vse njihove jedilne mize so modnega videza in oblikovane v skladu s trendi, predvsem pa so med njimi tudi take, ki se še posebej enostavno čistijo. Soseda me je ravno zadnjič vprašala, če imamo novo mizo, ker je še vedno tako lepa! 🙂
Prepričana sem, da bo taka ostala še dolgo. Ko se bodo pa na njej enkrat začeli poznati znaki obrabe, jo bomo pa zamenjali. Sedaj namreč točno vemo, kje prodajajo trpežne in lepe jedilne mize.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU