Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kršitev patenta oziroma kršitev blagovne znamke

Verjetno ste že vsi kdaj slišali za pojem patent ali pa vas sam pojem vsaj asocira na nek izum. Patent je v bistvu pravica, ki jo država dodeli posamezniku v zameno za razkritje njegovega izuma. Verjetno vam je tudi znano, kaj je blagovna znamka. Blagovna znamka je po domače povedano nek znak, ki je značilen samo za eno znamko in po katerem v bistvu potem to znamko lahko prepoznamo. Že samo če vidimo nek znak, vemo za kaj gre. Vendar pa se sem in tja zgodi, da pride do kršitve patenta ali kršitve blagovne znamke pa naj bo to namenoma ali nenamenoma. In kaj narediti, če pride do kršitve patenta oziroma do kršitve blagovne znamke? Mogoče ste tudi vi lastnik nekega patenta ali pa blagovne znamke in vas je že ali pa vas še bo kdaj zaskrbelo, kaj bi storili v primeru, da bi sumili na ali vedeli za kršitev vašega patenta oziroma blagovne znamke. Na tem mestu vam priporočam, da se po nasvet in pomoč obrnete k strokovnjakom, ki se ukvarjajo s patenti in blagovnimi znamkami ter kršitvami le teh.

Strokovnjaki, ki se ukvarjajo s prijavo in kršitvami patentom ter blagovnimi znamkami, so dosegljivi na spletni strani patent.si. Na omenjeni spletni strani lahko tudi vi najdete vse ustrezne informacije glede patentiranja, prijav in kršitev patenta in kršitev blagovne znamke. Tudi sam sem se na pomoč pri patentiranju obrnil na strokovnjake omenjene spletne strani in vam tako toplo priporočam obisk spletne strani.

krsitev-patenta-blagovne-znamke

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU