Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Križarjenje – izjemna oblika potovanja

Nekateri ljudje nimajo radi stalnic v življenju, zato stalno razmišljajo o čem novem. O nečem, kar do sedaj še niso poizkusili. In tako je tudi v času počitnic. Za take ljudi ni v navadi, da hodijo na ista mesta več let, ampak vedno iščejo nove priložnosti, nove destinacije, nove oblike. Pogosto jih navdušuje tudi križarjenje. V zadnjem času tako lahko pri raziskovanju naletijo na dve izjemno priljubljeni obliki križarjenje, in sicer na križarjenje Jadran ter križarjenje Karibi. Obe ponudbi vključujeta izjemno bogato ponudbo, ki bo nepozabna, tudi za tiste, ki so pri izbiri dopusta izjemno zahtevni.

Križarjenje Jadran – občudovali bomo čudovite zalive in otoke

Vsako križarjenje ponuja svojevrstne posebnosti in zanimivosti. Križarjenje po Jadranu se tako lahko pohvali z marsičem, predvsem pa s številnimi izjemno lepimi zalivi ter tudi otoki. Občudovali jih bomo lahko z ladje pa tudi od blizu. Ladja, na kateri bomo preživeli kar nekaj časa, nam bo ves čas dajala vtis, da smo nastaljeni v izjemnem hotelu, ki nam ponuja prav vse. Križarjenje nam bo tako omogočilo, da bomo lahko naš dopust preživeli tudi na priljubljenih destinacijah, med katerimi izstopajo prekrasna mesta, ki so privlačna tudi zaradi svoje zgodovine. Naj omenimo samo Dubrovnik, Trogir ali pa Korčulo. Lahko se bomo tudi sprostili v kopanju v čudovitih zalivih ter seveda uživali v naravnih znamenitostih.

Križarjenje Karibi – občudovali bomo drug svet

Če pa želimo dlje, potem nam križarjenje po Karibih ne sme uiti. To je povsem drug svet, kjer bomo lahko občudovali naravo ter njeno delo, ki ga ni moč videti nikjer drugje na svetu. Za nas bo to povsem drug svet, v katerem bomo pozabili na vsakdanje skrbi in se sprostili, kot se za vsak dopust tudi spodobi.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU