Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in njenih funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki. Več o piškotkih >>
VREDU X

Kje se izjava o varnosti z oceno tveganja lahko dobi?

Vsak podjetnik, že zagotovo ve, da je izjava o varnosti z oceno tveganja po zakonu obvezen dokument, ki ga mora podjetnik, kot delodajalec imeti. Vprašanje pa je, kje se izjava o varnosti z oceno tveganja lahko sploh dobi in kdo nam tak dokument lahko izda. No, taka izjava o varnosti z oceno tveganja, se lahko dobi pri podjetjih, kot je Projekt Varnost, ki pa nam lahko priskrbijo tudi druge varstvene preglede in ukrepe za delovna mesta v podjetju. Celotno bistvo takih podjetij, ki opravljajo identifikacije nevarnosti in ki ocenjujejo varnost pri delu na delovnem mestu, je, da mi kot podjetnik zagotovimo boljše pogoje svojim zaposlenim.

Kje točno se izjava o varnosti z oceno tveganja lahko v Sloveniji dobi in kakšni so pogoji?

Kot smo že povedali, je izjava o varnosti z oceno tveganja pridobljena s strani takih ponudnikov, ki nudijo storitve na področju ocenjevanja nevarnosti na delovnih mestih. Ker pa je takih ponudnikov v Sloveniji vsaj za enkrat bolj malo, pa je iz teh razlogov včasih tudi težko najti, kje točno lahko take dokumente dobimo. No, da bo celotna zadeva za podjetnike po celi Sloveniji lažja, lahko povemo, da je Projekt Varnost takšno podjetje, ki nudi take storitve, na voljo vsakemu podjetniku in še to v središču Slovenije na Kamniški ulici 25 v Ljubljani. Seveda je to le en primer takega ponudnika, ki pa vsaj za enkrat velja za eno izmed najboljših v Sloveniji. Če je le še izjava o varnosti z oceno tveganja tisti dokument, ki ga potrebujemo za mirno in čisto vest, je pametno, da si le to tudi čim prej priskrbimo.

Sami pogoji za pridobitev tega dokumenta pa niso nič zapleteni. Treba je preprosto poklicati ali pa se zglasiti pri ponudniku, ki to storitev opravlja, mu plačati za delo in izjava o varnosti z oceno tveganja bo v naših rokah prej, kot bi si mislili.

 • Aktualno

  • Spletni lokalni marketing

   9. November, 2015

   Glavna dejavnost podjetja Venalis je spletni marketing, še posebej pa so specializirani za lokalni marketing na spletu. Ker vemo, kako pomemben je lokalni marketing, vam v sodelovanju s podjetjem Venalis nudimo brezplačen vpis vašega podjetja na portal Čistilec. Pogoj za brezplačen vpis je, da se odločite za paket lokalnega marketinga na spletu, ki ga nudi […]

  • Dobrodošli!

   29. September, 2014

   Dobrodošli na novem portalu, ki je namenjen ponudnikom in iskalcem storitev s področja čiščenja. Več informacij najdete v novici in na povezavah.

 • MENU